Kellari
kuva viinikellarista 2Aiemmin tällä paikalla oli vuonna 1940 rakennettu Brondan talo. Sen suositussa ravintolassa toisiaan tapasivat monet kuuluisat taiteilijat ja muut merkkihenkilöt viiniä maistellen. Aktiivinen kausi jatkui vuoteen 1972, jolloin talo purettiin ja tilalle tehtiin uusi. CLASSIC WINE CELLARS jatkaa nyt kertaalleen katkennutta perinnettä.

Brondan historia on monivaiheinen, ja se on jättänyt jälkeensä kiehtovia tarinoita. Yksi niistä nousi päivänvaloon, kun nyt avattavia tiloja saneerattiin CLASSIC WINE CELLARSIKSI: nykyistä Brondaa rakennettaessa sen uumeniin suunniteltiin silloisen Kansallis-Osake-Pankin johdon käyttöön ampumaharjoitusrata.

Lähes neljäkymmentä metriä pitkä ja seitsemän metriä leveä rata sekä lepohuone lasiseinän takana muodostavat yhdessä 320 neliön huoneiston, CLASSIC WINE CELLARSIN. Se on varustettu muun muassa täydellisellä varmennetula ilmastointi- ja jäähdytyskalustolla. Pitkässä tilassa on neljässä rivissä 98 mittavaa viinikaappia, joihin mahtuu 620 - 1200 pulloa. Lepotila on muuntunut laadukkaaksi maistajaishuoneeksi, josta voi nähdä kymmeniätuhansia viinipulloja aivan kirjaimellisestikin lasin läpi.

 
Kirjaudu kabinettiin | © 2006 Classic Wine Cellars | Tekninen toteutus Neronet